Séfünk heti ajánlata 2020.02.18.-2020.02.25.

 Előételek:

-Turbolyás jércemell souvid, ananász salsával
- Provence karaj vékonyra szelve citromos chili olajjal
- Joghurtos friss zöldsaláták kétféle sajttal, mandarinnal, szezámmaggal
- Nizzai burgonyasaláta főtt tojással, babbal és tonhallal
- Helyben készült BBQ sertés rilette, fűszeres pitával gránátalmás joghurttal
- Sült fokhagymás karfiol humusz Bajor pereccel
- Amerikai káposztasaláta
 

Vacsora alatt és hétvégén:
- Zöldséges sushi tekercsek wasabis majonézzel
- Pestós tejfölben pácolt mozzarella bébi spenóttal és pirított mogyoróval

Levesek:
-Húsleves májgombóccal, gazdagon zöldségelve (GM, LM)
- Palócleves friss kaporral
- Minestrone leves

Főételek:
-Tejszínes fokhagymás spenótos gnocchi
- Omlós karaj szeletek petrezselymes pirított gombával
- Vörösboros marhapörkölt
- BBQ csirke felsőcomb ananászos hagymalekvárral
- Kakukkfüves csirkemell vaslapon sütve, narancsos mascarpone mártásban
- Kemencében sült tejszínes graten burgonya
- Mexikói zöldséges rizs

Vegetáriánus ételek:
-Köles laska gombával, zöldfűszerekkel
- Párolt kelbimbó fekete, fehér szezámmaggal

Vacsora alatt és hétvégén:
-Sült kacsacomb gyömbéres meggy raguval, burgonya tortával

Grill:
-Mustáros karaj
- Provence pulykamell filé
- Mézes mustáros csirkemell
- Wokban sült zöldségek

Extra grill ajánlatunk:
- Szűzpecsenye, tilápia filé, grill sajtok

Desszertek:
-Mákos somlói szeder öntettel
- Tápióka puding tonkababos csokoládé öntettel
- Tejszínes túrótorta ribizli zselével
- Egres mousse csokoládé földdel pirított dióval

Meleg desszert:
-Rizsfelfújt fahéjas gyümölcs raguval 


Majonézes zöld saláta pirított magvakkal

Zsályás görögös jércepástétom

Császárhússal göngyölt májas csirkepástétom

Babsaláta hagymával és friss korianderrel

Padlizsánkrém tahini-vel és chilis feta kockákkal

Vietnámi üvegtésztasaláta chilis kacsahússal, zöldcitrommal