• Default
  • Title
  • Date
  • Random

Séfünk heti ajánlata 2020.08.10-08.16.

 

Ebéd kínálat
(Vacsora kínálat megtekintéséhez KATT IDE)


Előételek:

-Aszalt paradicsommal és mozzarellával töltött csirkecombfilé
-Hideg pástétomok a kamrából
Bruschette variációk
-Friss paradicsomból, olíva bogyóból, lila hagymából friss zöld fűszerekkel készül, pirítóssal, parmezánnal
-Antipasti tál
-Oliva olajjal és ecetekkel marinált sült zöldségek, olíva bogyók
-Pulykamáj oregánóval és mézes sült körtével
-Friss zöldsaláta rukkolával és bébi spenóttal


 Levesek:

-Minestrone: Füstös gazdag zöldségleves, bugattinível és parmezánnal
-Gombakrémleves bazsalikom olajjal
-Hideg erdei gyümölcsleves friss mentával

Főételek:

-Lasagne brokkolival, spenóttal sertéshúsból
-Fűszeres húsgombócok szicíliai mártásban, rigattoni tésztával
-Sült zöldséges gnocchi, aszalt paradicsommal, friss rukkolával
-Karaj szeletek roston sütve, tejszínes gombás raguval
-Csirke cacciatore: Szárzellerrel, szardella filével, friss paradicsommal készült raguba párolt csirke felsőcomb, fekete olivával
-Rakott halfilé cukkínivel, rizzsel, paradicsommal és bazsalikommal
-Rántott csirkemell és zöldség kavalkád
-Vaslapon sült pácolt húsok
-Fűszeres steak burgonya, grillezett zöldség kavalkád, párolt rizs

Desszertek:

-Tiramisu
-Panna cotta erdei gyümölcs zselével
-Profiterol
-Luchiano
-Torta caprese (Gluténmentes)