Hírek

Karácsonyi vacsoraestek

Mindamellett, hogy a Karácsonyt szeretteink körében tölthetjük, az asztalról nem hiányozhatnak az ínyenc fogások sem.
Engedje meg, hogy felejthetetlenné tegyük estéjét, várjuk egy Karácsonyi vacsorára Óbudán a Buda Gourmet-ban!

Karácsonyi Ünnepi menüsor:

Érkezéskor

Forralt bor, bécsi mandula, frissen sült tejfeles fánkocskák

Előételek

Céklás szójaszószban érlelt lazac citrusos tormakrémmel, salátával
Házilag érlelt kacsamell sonka cseresznyés balzsamecettel
Ízelítő hazai kézműves sajtkészítők sajtjaiból dióval, gyümölccsel
Füstölt szarvas sonka, sós tök torta, fürjtojás
Angus Tatárbeafsteak, lilahagyma dzsemmel
Ceviche (citromlében főtt tőkehal chilivel és korianderrel)
Fenyőmagos bárány rilette, juharszirupos sült céklával

Levesek

Currys sütőtökleves fűszeres tökmagos krutonnal
Halászlé harcsafilével és belsőséggel
Vargányagombás őzragu leves, pisztáciás burgonya gombóccal

Főételek

Sütőtök rizottó gorgonzolával, fenyőmaggal (V)
Tanyasi paprikás csirke hagymás tejfölös dödöllével
Rozmaringgal sült sertés szűzpecsenye rozéban párolt mogyoróhagymával, baconos juhtúrófánkkal
Szarvas pörkölt mézes gesztenyével, mandulás burgonya fánkkal
Grillezett tőkehal filé pirított kelkáposztás burgonya pürével, szalonnás lencseraguval
Lassan sült báránycomb falusi zöldbabbal, gyömbéres csicsóka pürével
Kapros mini töltött káposzta, rózsaszínű borjúsülttel tejfeles lapcsánkával
Pirított magvakkal és aszalt gyümölcsökkel göngyölt pulykamell, mézes cabernet mártással illatos jázmin rizzsel

Grill ajánlatunk

Juharszirupos dijoni mustáros jércemell filé
Mazsolás almaborban pácolt sertés szűzpecsenye
Pulykamell szeletek pirított diós joghurtban pácolva
Grillezett bárányborda sült almás pisztácia chutney-val
Rozmaringos kacsamell filé
Angus ribeye szeletek
Lazacfilé, vajhal, tőkehal, tintahal, zöldkagyló
Fokhagymás tejben pácolt szürkeharcsa filé


Desszertek

Csokoládétorta gránátalmás forraltbor-öntettel
Édes morzsába forgatott lágy túrógombóc szilva dzsemmel, fahéjas tejföllel
Gesztenye spagetti rumos meggy kompóttal
Aszalt gyümölcsös püspökkenyér csoki mázzal
Narancs likőrrel ízesített madártej


Korlátlan ételfogyasztás: 4990,-Ft/fő

Előfoglalás szükséges.

Asztalfoglalás: +36 1 273 2709
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Karácsonyi ebéd

karacsonyebed

Mindamellett, hogy a Karácsonyt szeretteink körében tölthetjük, az asztalról nem hiányozhatnak az ínyenc fogások sem.
Várjuk egy Karácsonyi ebédreÓbudán a Buda Gourmet-ban!

Karácsonyi Ünnepi menüsor:

Érkezéskor

Forralt bor, bécsi mandula, frissen sült tejfeles fánkocskák

Előételek

Céklás szójaszószban érlelt lazac citrusos tormakrémmel, salátával
Házilag érlelt kacsamell sonka cseresznyés balzsamecettel
Ízelítő hazai kézműves sajtkészítők sajtjaiból dióval, gyümölccsel
Füstölt szarvas sonka, sós tök torta, fürjtojás
Angus Tatárbeafsteak, lilahagyma dzsemmel
Ceviche (citromlében főtt tőkehal chilivel és korianderrel)
Fenyőmagos bárány rilette, juharszirupos sült céklával

Levesek

Currys sütőtökleves fűszeres tökmagos krutonnal
Halászlé harcsafilével és belsőséggel
Vargányagombás őzragu leves, pisztáciás burgonya gombóccal

Főételek

Sütőtök rizottó gorgonzolával, fenyőmaggal (V)
Tanyasi paprikás csirke hagymás tejfölös dödöllével
Rozmaringgal sült sertés szűzpecsenye rozéban párolt mogyoróhagymával, baconos juhtúrófánkkal
Szarvas pörkölt mézes gesztenyével, mandulás burgonya fánkkal
Grillezett tőkehal filé pirított kelkáposztás burgonya pürével, szalonnás lencseraguval
Lassan sült báránycomb falusi zöldbabbal, gyömbéres csicsóka pürével
Kapros mini töltött káposzta, rózsaszínű borjúsülttel tejfeles lapcsánkával
Pirított magvakkal és aszalt gyümölcsökkel göngyölt pulykamell, mézes cabernet mártással illatos jázmin rizzsel

Grill ajánlatunk

Juharszirupos dijoni mustáros jércemell filé
Mazsolás almaborban pácolt sertés szűzpecsenye
Pulykamell szeletek pirított diós joghurtban pácolva
Grillezett bárányborda sült almás pisztácia chutney-val
Rozmaringos kacsamell filé
Angus ribeye szeletek
Lazacfilé, vajhal, tőkehal, tintahal, zöldkagyló
Fokhagymás tejben pácolt szürkeharcsa filé


Desszertek

Csokoládétorta gránátalmás forraltbor-öntettel
Édes morzsába forgatott lágy túrógombóc szilva dzsemmel, fahéjas tejföllel
Gesztenye spagetti rumos meggy kompóttal
Aszalt gyümölcsös püspökkenyér csoki mázzal
Narancs likőrrel ízesített madártej


Korlátlan ételfogyasztás: 4990,-Ft/fő

Előfoglalás szükséges.

Asztalfoglalás: +36 1 273 2709
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Svédasztalos vacsoraest

Szeretettel várjuk december 14-én 18 órától svédasztalos vacsoraestünkre.

Korlátlan ételfogyasztás, több mint 30 féle étel és gourmet desszert.

Ár: 2990,-Ft/fő
6-12 éves kor között: 1495,-Ft/fő
6 év alatti gyemekeknek ingyenes

Asztalfoglalás: +36 1 273 2709
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Karácsonyi ételek elvitelre

Nincs kedve Karácsonykor órákat a konyhában tölteni?
Rendelje meg tőlünk az ünnepi asztalára szánt ételeket és mi elkészítjük Ön helyett!

Halászlé (4dl, 10 dkg hal) : 1290 Ft/adag
Halászlé belsőséggel (4dl, 10 dkg hal, 5 dkg belsőség): 1690 Ft/adag
Töltött káposzta (0,5 kg) : 890 Ft/adag
Házi bejgli - diós, mákos - (0,5 kg-os rúd) : 1890 Ft/rúd

Előrendelés: +36 1/273-2709
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Svédasztalos vacsoraest

Szeretettel várjuk december 13-án 18 órától svédasztalos vacsoraestünkre.

Korlátlan ételfogyasztás, több mint 30 féle étel és gourmet desszert.

Ár: 2990,-Ft/fő
6-12 éves kor között: 1495,-Ft/fő
6 év alatti gyemekeknek ingyenes

Asztalfoglalás: +36 1 273 2709
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.