Hírek

Ünnepi nyitva tartás

Kedves Vndégeink!

Az ünnepek alatt az alábbi nyitva tartás szerint várjuk Önöket:

Bistro:

2016.12.30: 12.00 - 22.00
2016.12.31: 12.00 - 16.00
2017.01.01: 12.00 - 16.00

Market:


2016.12.31: 7.00 - 13.00
2017.01.01: Zárva

Kellemes Ünnepeket kívánunk!

 

Újévi Brunch



Kezdjük együtt az Újévet a Buda Gourmet-ban egy fenséges 
büféebéddel.
Svédasztalos újévi ebéd a Bistroban: 3990 Ft/fő

 

Újévi menüsor:

Előételek:

- Svéd gomba saláta
- Kukorica saláta virslivel
- Kocsonya csülökkel
- Tojáskrém falusi sonkával
- Szalonnás lencse saláta
- Klasszikus tormás sonka tekercs
- Mini fasírt golyók
- Szárnyas májpástétom zsályás vajjal
- Tőkehal terrin kagylóhússal

Levesek:

- Újházi tyúkhúsleves
- Tejfeles lencseleves téli zöldségekkel
- Vadgomba krém leves kakukkfűves krutonnal
- Palóc leves friss kaporral

Főételek:

- Kemencében sült karaj savanyú káposztával
- Disznótor kacsazsíros tört burgonyával
- Füstölt csülök, tojással és burgonyával tepsiben sütve
- Bőrös sült sertés lapocka párolt almás lila káposztával
- Kacsacomb káposztás cvekedlivel
- Lencsefőzelék ropogós pankóban sült szűzérmékkel
- Rántott ponty filé

Grill:

- Fokhagymás jércemell szeletek
- Mustáros pulykamell
- Falusi karaj
- Grill sajtok

Extra grill ajánlatunk:

Tőke halfilé, tintahal karika, ráknyárs, bárány borda, kacsamell

Desszertek:

- Somlói galuska
- Sült sajt torta
- Diós mézes guba, vanília sodóval
- Mascarponés piskóta tekercs
- Marcipános csokoládés szelet

Asztalfoglalás: +36 1 273 2709
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Zártkörű rendezvények

Kedves Vendégünk!

Az alábbi időpontokban zártkörű rendezvényeink lesznek:

-December 07. 17:00 órától
-December 10. 17:00 órától
-December 12. 17:00 órától
-December 15. 17:00 órától
-December 16. 17:00 órától
-December 19. 17:00 órától
-December 20. EGÉSZ NAP

Megértésüket köszönjük!

Karácsonyi vacsoraestek

Mindamellett, hogy a Karácsonyt szeretteink körében tölthetjük, az asztalról nem hiányozhatnak az ínyenc fogások sem.
Engedje meg, hogy felejthetetlenné tegyük estéjét, várjuk egy Karácsonyi vacsorára Óbudán a Buda Gourmet-ban!

Karácsonyi Ünnepi menüsor:

Érkezéskor

Forralt bor, bécsi mandula, frissen sült tejfeles fánkocskák

Előételek

Céklás szójaszószban érlelt lazac citrusos tormakrémmel, salátával
Házilag érlelt kacsamell sonka cseresznyés balzsamecettel
Ízelítő hazai kézműves sajtkészítők sajtjaiból dióval, gyümölccsel
Füstölt szarvas sonka, sós tök torta, fürjtojás
Angus Tatárbeafsteak, lilahagyma dzsemmel
Ceviche (citromlében főtt tőkehal chilivel és korianderrel)
Fenyőmagos bárány rilette, juharszirupos sült céklával

Levesek

Currys sütőtökleves fűszeres tökmagos krutonnal
Halászlé harcsafilével és belsőséggel
Vargányagombás őzragu leves, pisztáciás burgonya gombóccal

Főételek

Sütőtök rizottó gorgonzolával, fenyőmaggal (V)
Tanyasi paprikás csirke hagymás tejfölös dödöllével
Rozmaringgal sült sertés szűzpecsenye rozéban párolt mogyoróhagymával, baconos juhtúrófánkkal
Szarvas pörkölt mézes gesztenyével, mandulás burgonya fánkkal
Grillezett tőkehal filé pirított kelkáposztás burgonya pürével, szalonnás lencseraguval
Lassan sült báránycomb falusi zöldbabbal, gyömbéres csicsóka pürével
Kapros mini töltött káposzta, rózsaszínű borjúsülttel tejfeles lapcsánkával
Pirított magvakkal és aszalt gyümölcsökkel göngyölt pulykamell, mézes cabernet mártással illatos jázmin rizzsel

Grill ajánlatunk

Juharszirupos dijoni mustáros jércemell filé
Mazsolás almaborban pácolt sertés szűzpecsenye
Pulykamell szeletek pirított diós joghurtban pácolva
Grillezett bárányborda sült almás pisztácia chutney-val
Rozmaringos kacsamell filé
Angus ribeye szeletek
Lazacfilé, vajhal, tőkehal, tintahal, zöldkagyló
Fokhagymás tejben pácolt szürkeharcsa filé


Desszertek

Csokoládétorta gránátalmás forraltbor-öntettel
Édes morzsába forgatott lágy túrógombóc szilva dzsemmel, fahéjas tejföllel
Gesztenye spagetti rumos meggy kompóttal
Aszalt gyümölcsös püspökkenyér csoki mázzal
Narancs likőrrel ízesített madártej


Korlátlan ételfogyasztás: 4990,-Ft/fő

Előfoglalás szükséges.

Asztalfoglalás: +36 1 273 2709
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.