Hírek

Márton Hét a Buda Gourmet Bistroban!

Kedves Vendégeink!


November 5-től november 11-ig Márton Hét a Buda Gourmet Bistroban!

Svédasztalos kínálatunk Márton hét alkalmával:

Előételek:

- Libatepertő ecetes lilahagymával
- Töltött libanyak hagymás babsalátával
- Hideg tormás „libasajt” alma tatárral
- Kolbásztál házi kőrözöttel, primőr zöldségekkel
- Libazsírban sült fokhagymás csirkemell, fonnyasztott édeshagymával
- Gyümölcssaláta
- Libamájjal töltött libamell, szedres karamellizált hagymával

Levesek:

- Libaleves mini macesz gombóccal
- Majoránnás pulykaraguleves
- Boros szilvaleves

Főételek:

- Ludaskása
- Sütőtökös gnocchi, morzsolt fehér sajttal (V)
- Kemencés tarja aszaltszilvás alma raguval, libazsírban sült burgonyával
- Sólet, töltött libanyakkal és főtt tojással
- Csirkemell filé mustáros gesztenyemártással graten burgonyával
- Libazúza pörkölt szalonnás reszelt tarhonyával
- Vadas libamell és libacomb, vajba forgatott zsemlegombóccal
- Libacombja és melle, pezsgős káposztával és libazsírban sült burgonyával

Grill:

- Mézes mustáros csirkemell,
- Tormás karaj,
- BBQ tarja

Extra Grill (+990 Ft/alkalom):

- Tintahal,
- Ráknyárs,
- Szűzpecsenye

Desszertek:

- Vargabéles házi baracklekvárral
- Lúdláb
- Gesztenyepüré pálinkás aszalt gyümölcsökkel
- Szedres szilváspite
- Répatorta citrus mázzal
- Somlói habos galuska

 

 


Korlátlan ételfogyasztás:

Hétfőtől-Szombatig vacsoraidőben 18:00 - 22: 00 óráig
Vasárnap: 12:00 - 18:00 óráig:

3 490 Ft/fő

Korlátlan italfogyasztás +2500 Ft/fő

Korlátlan italfogyasztás a következő italokat foglalja magába: Dréher csapolt sör, szekszárdi minőségi borok (fehér,rosé és vörös), rostos üdítők, szénsavas üdítők, házi limonádék, kávék, ásványvizek.

3 év alatti gyermekeknek: ingyenes

3 és 12 éves kor között: 1 790 Ft/fő

Örömmel jelentjük, hogy a 2018. őszi Országos Étterem Héten 1. helyezést értünk el!

Kedves Vendégeink Barátaink!

Örömmel jelentjük, hogy a 2018. őszi Országos Étterem Héten 3.300 Ft-os menükategóriában
1. helyezést értünk el!

Évről-évre részt veszünk ezen a versenyen, ahol egyre jobb eredményeket sikerült elérnünk. Mint minden nap, most is próbáltuk a tudásunk legjavát nyújtani, amit eddig is pozitívan értékeltek vendégeink, de ezidáig ez nem volt elegendő az első helyhez. Számunkra azért is fontos a kiemelkedő szereplés és a részvétel, mert sokan most látogatnak meg minket először és a jövőben törzsvendégeinkké válnak.

Az egy hét alatt óriási vendégszámot fogadtunk, ami extra kihívást és motivációt jelentett számunkra.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ekkora vendégszám mellett most gondolták úgy vendégeink, hogy a legjobb teljesítményt nyújtottuk, amit ezúton is nagyon köszönünk!

Mindannyiunk számára hatalmas örömöt jelent ez a díj, hiszen ezért is dolgozunk! Külön köszönet minden kollégának ezért a kiváló munkáért, amit reméljük hasonlóan tudunk folytatni a jövőben is.

2018. november 12-18-ig, ismét várjuk Kedves Vendégeinket. Az ár és a menü változatlan.

Köszönettel a Buda Gourmet Csapata

Halloween napok a Bistroban 2018. november 1 - 4. között

Halloween napok a Bistroban 2018. november 1-4. között

Korlátlan ételfogyasztás ebéd és vacsoraidőben:

3 490 Ft/fő

3 év alatti gyemekeknek: ingyenes
3-12 éves kor között: 1 790 Ft/fő

Svédasztalos kínálatunkban több mint 30 féle étel és desszert közül választhatnak vendégeink!

Halloween-i kínálatunk:

Előételek

- Joghurtos sajtsaláta pirított mogyoróval, aszalt barackkal
- Füstölt csülök galantin reszelt tormával
- Marinált tengeri halfalatok ecetes hagymával
- Krémsajtos sütőtökkrém grissini-vel
- Aszpikos sertés csemegeuborkával
- Saláta variációk

-----Vacsora alatt és hétvégén-----
- Jércepástétom libamájjal és barack kompóttal

Levesek

- Sütőtök krémleves burgonyagombóccal és pirított tökmaggal
- Marhahúsleves csigatésztával
- Gazdagon zöldségelt lencseleves füstölt hússal

Főételek

- Marhasült vörösboros gesztenye raguval
- Mézes-mogyorós pulykamellfilé, forralt bormártással
- Csirkemell feta sajttal és spenóttal töltve kemencében sütve
- Roston sült fűszeres jérce, vadgombás rozmaringos mártással
- Húsgombócok szicíliai paradicsom szószban, pestóban pörgetett tollhegy tésztával
- Zöldbab vajban futtatva fűszeres morzsával
- Sülthagymás burgonyapüré
- Vajas-bazsalikomos sütőtök

-----Vacsora alatt és hétvégén-----
- Dijoni mustáros bundában sült harcsaszelet, zöldfűszeres jázmin rizzsel

Grill

- Grill sajt
- Csevapcsicsa
- Csirkemell, pulykamell, sertés karaj

Extra grill (+990 Ft/alkalom):

- Békacomb,
- Tilápia filé,
- Souvid kacsamell

Desszertek

- Aszalt gyümölcsös töktorta
- Karottás muffin mascarpone habbal
- Csokoládés gesztenyeszelet
- Narancsos máktorta
- Császármorzsa házi baracklekvárral

Asztalfoglalás: +36 1 273 2709; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Forradalmi napok a Buda Gourmet Bistroban

Forradalmi napok a Buda Gourmet Bistroban

Szeretettel várjuk október 20-23.-án is a Buda Gourmet Bistroban Forradalmi ebédre, és vacsorára!

Korlátlan ételfogyasztás ebéd és vacsoraidőben:

3 490 Ft/fő áron.

Október 23.-án 20:00-ig vagyunk nyitva.

Gyermekkedvezmények:

3 év alatti gyermekeknek: ingyenes
3 és 12 éves kor között ebéd és vacsora: 1 790 Ft

Ízelítő kínálatunkból:

Levesek

- Jókai bableves csipetkével
- Ponty halászlé

Főételek

- Falusi csirkepörkölt jóféle nokedlivel
- Töltött káposzta tejfellel, fehér kenyérrel
- Szalontüdő zsemlegombóccal

Desszert

- Rizskoch

Asztalfoglalás: +36 1 273-2709, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.