Hírek

Étterem Hét Extra április 9-15.

Kedves Vendégünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2. helyezést értük el az Étterem Hét ideje alatt, így éttermünk is részt vesza az Étterem Hét EXTRA eseményen.
1 hétig újra megkóstolhatóak a győztes 3 fogásos menük!

Időpont: 2018. április 9 - 15.

Asztalfoglalás kizárólag online, ITT küldhető el:

Az Étterem Hét Extra ideje alatt svédasztalos vacsora kínálat helyett 3 fogásos menüajánlattal várjuk Vendégeinket.
Ebédidőben a svédasztalos fogyasztás változatlan!

Vendégeink a felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint állíthatják össze a számukra legkedvesebb
3 fogásos vacsora összeállítást.

Ház borajánlata 3.300 Ft, amely az ételfogyasztás díján felül értendő. A borsor 3 pohár bort tartalmaz (1,5dl-1,5dl-1dl)

Választható előételek/levesek:

- Szilvapálinkás kacsamáj terrine tört kesudióval, mézes datolya mousse-szal
Ház borajánlata: Disznókő Tokaji Furmint 2016

- Kakukkfüves kacsapite, rebarbara chutney-val
Ház borajánlata: Kaláka Cuvée (Hárslevelű) 2016

- Grillezett kecskesajt sült céklával, vaníliás édesburgonya krémen (V, Gluténmentes)
Ház borajánlata: Bujdosó Chardonnay 2016

- Vargánya krémleves házi grissini-vel és aszalt paradicsommal (V)
Ház borajánlata: Laposa 4 Hegy olaszrizling 2016

- Szürkemarha gulyás csészében
Ház borajánlata: Dúzsi Kadarka 2015

Választható főételek:

Rózsaszín szűzpecsenye rókagombás velouté-val, burgonyatortával és zöld spárgával
Ház borajánlata: Lelovits Portugieser 2016

- Házi szarvasgombás gnocchi vajmártásban, prosciutto sonkával és provolone sajttal
Ház borajánlata: Takler Kékfrankos 2016

- Citrusos lazac-steak lágy camembert-el, illatos jázmin rizzsel, spenót pudinggal, borjú jus-vel
Ház borajánlata: L.Simon Zöld Veltelini 2016

- Vajas csirkemell, sült kápia mártással, roppanós pak choi-al, rukkolás burgonyapürével
Ház borajánlata: Szeremley Szürkebarát 2015

- Brézingelt borjúnyak sülthagymás polentával, tárkonyos cukorborsóval
Ház borajánlata: Badacsonyi BSZ. Kéknyelű 2015

Választható desszertek:

- Császármorzsa vörösboros aszalt gyümölcs raguval
Ház borajánlata: Gere Frici Rosé Gyöngyözőbor

- Chilis csokoládékrém gyömbéres mandarin coulis-val, sós keksszel
Ház borajánlata: Disznókő 5p. aszú 2010

- Madártej panna cotta sült szederrel és habcsók morzsával
Ház borajánlata: Sauska Tokaji Late Harvest

 

Húsvét a Buda Gourmet Bistroban

Szeretettel várjuk Húsvét idején is a Buda Gourmet Bistroban!

 

Március 30. (Péntek): Nagypénteki ebéd: 12:00 - 16:00 :3490,-Ft/fő
Március 30. (Péntek): Nagypénteki vacsora: 18:00 - 22:00 :3490,-Ft/fő 

Március 31. (Szombat): Húsvéti ebéd: 12:00 - 16:00 :3490,-Ft/fő
Március 31. (Szombat): Húsvéti vacsora: 18:00 - 22:00 :3490,-Ft/fő

Április 1.: Húsvéti Brunch (Vasárnap): 12:00 - 16:00 :3490,-Ft/fő
Április 1. (Vasárnap): Húsvéti vacsora: 18:00 - 22:00 :3490,-Ft/fő

Április 2. (Hétfő): Húsvéti ebéd: 12:00 - 16:00 :3490,-Ft/fő
Április 2. (Hétfő): Húsvéti vacsora: 18:00 - 22:00 :3490,-Ft/fő

3 év alatti gyermekeknek: ingyenes
3 és 12 éves kor között: 1 750 Ft/fő

Korlátlan italfogyasztás: +2500 Ft/fő.

Korlátlan italfogyasztás a következő italokat foglalja magába: Dreher csapolt sör, szekszárdi minőségi borok (fehér, rosé és vörös), rostos üdítők, szénsavas üdítők, házi limonádék, kávék, ásványvizek.

Svédasztalos kínálat:

Előételek:

-Húsvéti vegyes ízelítő
(Nyúlpástétom, tormás füstölt csülök, füstölt tarja, tojáskrém)
-Tojássaláta
-Medvehagymás nyúlmáj
-Húsvéti sárgatúró hónapos retekkel
-Magyar camembert sajt medvehagyma pestóval
-Helyben sült kalács, mini pékáru
-Tépett bárány rilette kovászos uborka salsával

Levesek:

-Lencseleves omlós bárány hússal, rozmaringos tejföllel
-Medvehagyma krémleves burgonyagombóccal
-Gyöngytyúk erőleves, sózott fekete retekkel

Főételek:

-Eszterházy nyúlgombóc medvehagymás vajas burgonyával
-Ropogós csülök, tormás zeller krémmel és pászka gombóccal
-Lazac tallér spenóttal mozzarellával sütve snidlinges párolt rizzsel
-Csirkecomb kemencében sütve, kakukkfüves párizsi répával
-Csirkemell steak kápia mártással, sült burgonyával
-Szűzpecsenye cukkínis lecsóval, rösti golyókkal
-Bárány lapocka tokajis alma szósszal és zöldséges tarhonya rétessel

Grill:

-Helyben készült bárány kolbász
-Rozmaringos joghurtban pácolt csirkemell filé
-Füstölt főtt tarja vaslapon sütve tormával
-Csevapcsicsa

Extra grill ajánlatunk: +1250 Ft

-Nyúlgerinc zöldfűszerekkel pácolva
-Bárány french racks
-Ráknyárs

Desszertek:

-Házi túrógombóc édes tejfellel
-Meggyes krémsajtos répatorta
-Fehér csokoládé mousse karamellás kalács morzsával
-Epres tiramisu
-Rebarbarás rizspuding, habcsók morzsával

Asztalfoglalás: +36 1 273-2709
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Étterem Hét 2018.március 5-11.

Kedves Vendégünk!

Éttermünk is részt vesz a 2018.március 5-11. közötti Országos Étterem Héten. Különleges, 3 fogásos menüajánlatokkal várjuk Vendégeinket fix 3300 Ft-os áron.

Asztalfoglalás kizárólag online, ITT küldhető el:

Az Étterem Hét ideje alatt svédasztalos vacsora kínálat helyett 3 fogásos menüajánlattal várjuk Vendégeinket.
Ebédidőben a svédasztalos fogyasztás változatlan!

Vendégeink a felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint állíthatják össze a számukra legkedvesebb
3 fogásos vacsora összeállítást.

Ház borajánlata 3.300 Ft, amely az ételfogyasztás díján felül értendő. A borsor 3 pohár bort tartalmaz (1,5dl-1,5dl-1dl)

Választható előételek/levesek:

- Szilvapálinkás kacsamáj terrine tört kesudióval, mézes datolya mousse-szal
Ház borajánlata: Disznókő Tokaji Furmint 2016

- Kakukkfüves kacsapite, rebarbara chutney-val
Ház borajánlata: Kaláka Cuvée (Hárslevelű) 2016

- Grillezett kecskesajt sült céklával, vaníliás édesburgonya krémen (V, Gluténmentes)
Ház borajánlata: Bujdosó Chardonnay 2016

- Vargánya krémleves házi grissini-vel és aszalt paradicsommal (V)
Ház borajánlata: Laposa 4 Hegy olaszrizling 2016

- Szürkemarha gulyás csészében
Ház borajánlata: Dúzsi Kadarka 2015

Választható főételek:

Rózsaszín szűzpecsenye rókagombás velouté-val, burgonyatortával és zöld spárgával
Ház borajánlata: Lelovits Portugieser 2016

- Házi szarvasgombás gnocchi vajmártásban, prosciutto sonkával és provolone sajttal
Ház borajánlata: Takler Kékfrankos 2016

- Citrusos lazac-steak lágy camembert-el, illatos jázmin rizzsel, spenót pudinggal, borjú jus-vel
Ház borajánlata: L.Simon Zöld Veltelini 2016

- Vajas csirkemell, sült kápia mártással, roppanós pak choi-al, rukkolás burgonyapürével
Ház borajánlata: Szeremley Szürkebarát 2015

- Brézingelt borjúnyak sülthagymás polentával, tárkonyos cukorborsóval
Ház borajánlata: Badacsonyi BSZ. Kéknyelű 2015

Választható desszertek:

- Császármorzsa vörösboros aszalt gyümölcs raguval
Ház borajánlata: Gere Frici Rosé Gyöngyözőbor

- Chilis csokoládékrém gyömbéres mandarin coulis-val, sós keksszel
Ház borajánlata: Disznókő 5p. aszú 2010

- Madártej panna cotta sült szederrel és habcsók morzsával
Ház borajánlata: Sauska Tokaji Late Harvest

Forradalmi hétvége

Kedves Vendégünk!

Szeretettel várjuk március 15 és 18 között ünnepi svédasztalos fogyasztásra. Svédasztalos kínálatunkat a magyar konyha remekeivel bővítjük.

Korlátlan ételfogyasztás ebédidőben: 2990 Ft/fő
Korlátlan ételfogyasztás vacsoraidőben: 3490 Ft/fő

Korlátlan italfogyasztás: +2500 Ft/fő.

Korlátlan italfogyasztás a következő italokat foglalja magába: Dreher csapolt sör, szekszárdi minőségi borok (fehér, rosé és vörös), rostos üdítők, szénsavas üdítők, házi limonádék, kávék, ásványvizek.

Svédasztalos kínálat:

Előételek:

Magyaros sült karaj, tökmagolajos lencsesalátán
Kolbászhússal töltött pulykamell, zöldpaprikával
Abált malacfejhús füstölt pirospaprikával, kovászolt uborkával
Dunaszegi marinált ponty, savanyított hagymával
Juhtúróval bolondított körözött

Salátáink és házi kompót
Sült paprikasaláta (Nagymamám kamrájából)
Káposztasaláta pirított köménnyel
Paradicsomsaláta csipetnyi lilahagymával
Uborkasaláta tejfelesen
Savanyú válogatás
Alma és körte kompót

-----Vacsora alatt-----
Tatár beefsteak mustáros vajjal, csípős gyöngyhagymával


Levesek:
Pontyhalászlé gyufatésztával
Tanyasi aranyló tyúkhúsleves pirított eperlevéllel
Csülkös bableves csipetkével


Főételek:
Pácolt, roston sült csirkemell falatok, zöldfűszeres sült zöldséges rizzsel
Kakaspörkölt, túrós csuszával
Erdélyi rakott káposzta tejfölösen
Mangalicakaraj gombapörkölttel és szarvasgombás nokedlivel
Kukorica puliszka petrezselymes gemenci erdei vadgombákkal, morzsolt gomolyatúróval (V)
Omlós marhaszegy vadasan, zsemlyegombóccal

-----Vacsora alatt-----
Eszterházy marhapofa, blansírozott zöldségekkel, zsemlyegombóccal
Laskagombás szűzpecsenye ragu, tócsni burgonyával


Grill:
Mustáros sertés flekken
Csirkemell vaslapon sütve
Fokhagymás harcsafilé citromborssal
Csevapcsicsa savanyú káposztával


Extra grill ajánlatunk: (+1250 Ft/fő)
Vaddisznócomb csombor fűvel pácolva
Fokhagymás tejben pácolt szürkeharcsa filé
Bükki kecskesajt


Desszertek:
Mákos palacsinta metélt, fahéjas meggyel
Pirított mandulás túrótorta, ribizlizselével
Házi krémes
Somlói habos galuska
Rumos gesztenyepüré

 

Asztalfoglalás: +36 1 273 2709
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Zártkörű rendezvény

Kedves Vendégünk!

Éttermünk 2018.január 20-án 17 órától zártkörű rendezvény miatt zárva tart.

Megértésüket köszönjük!