Hírek

Újévi ebéd és vacsora

Kezdjük együtt az Újévet a Buda Gourmet-ban!

Svédasztalos újévi ebéd 12:00-16:00 : 3990 Ft/fő
Svédasztalos újévi vacsora 18:00-22:00 : 3990 Ft/fő


6 év alatti gyermekeknek: ingyenes; 6 és 12 éves kor között: 1995 Ft
Asztalfoglalás: +36 1 273 2709, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Újévi menüsor:

Előételek:

Svéd gombasaláta
Kukoricasaláta virslivel
Kocsonya csülökkel
Tojáskrém falusi sonkával
Szalonnás lencsesaláta
Citrusos grawlax lazacszeletek
Hideg Csabai karaj
Gőzölt halfilé, kapros joghurtos dresszinggel
Marinált pontyfilé, hagyma csalamádéval

Levesek:

Újházi tyúkhúsleves
Tejfeles lencseleves téli zöldségekkel
Palócleves friss kaporral

Főételek:

Kemencében sült karaj savanyú káposztával
Disznótor kacsazsíros törtburgonyával
Füstölt csülök, tojással és burgonyával tepsiben sütve
Bőrös, sült sertéslapocka párolt-almás lilakáposztával
Lencsefőzelék rostonsült csirkecombfilével
Pontyfilé szalonnás fokhagymás tejfölben sütve
Kacsacomb káposztás cvekedlivel
Szűzpecsenye kolbásztöltelékkel tormamártással

Grill:

Fokhagymás jércemell szeletek
Mustáros pulykamell
Falusi karaj
Grill sajtok

Extra grill ajánlatunk: felár ellenében

Ráknyárs, bárányborda, kacsamell

Desszertek:

Somlói galuska
Sült sajttorta
Diós mézes guba, vanília sodóval
Rákóczi kosárka
Csokoládétorta

Zártkörű rendezvények

Kedves Vendégünk!

Az alábbi időpontokban zártkörű rendezvényeink lesznek:

-December 05. 17:00 órától
-December 11. 17:00 órától
-December 13. 17:00 órától
-December 14. 17:00 órától
-December 15. 17:00 órától

Megértésüket köszönjük!

Rólunk írták: "Azt kell, hogy mondjuk megérdemelték az év "Legjobb svédasztalos étterem" díját."

Azt kell, hogy mondjuk megérdemelték az év "Legjobb svédasztalos étterem" díját.
Úgy vagányak, hogy közben hanyag elegancia jellemzi őket, kedvesek, de nem tolakodóak, az ételek ötletesek és harmóniában vannak, az árak megfizethetőek mégis minőségi ételek kerülnek a tányérra. Szeretjük, hogy szeretnek minket, abból, hogy vendégül láttak minket úgy érezzük, hogy egy tök alázatos banda tesz mindennap a vendégek kedvére.

A teljes cikk itt megtalálható

 

Bérelhető Szilveszteri buli helyszín

Bérelhető Szilveszteri buli helyszín

A Buda Gourmet Bistro 70-100 fős társaságnak a legideálisabb helyszín Szilveszter estére, ha zárt körben, csak a meghívott vendégekkel szeretnék elbúcsuztatni az Ó évet.

Személyre szabott ajánlatért hívjon minket a +36 30 265 6591-es számon vagy írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Étterem Hét Extra november 13-19.

Kedves Vendégünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 4. helyezést értük el az Étterem Hét ideje alatt, így éttermünk is részt vesza az Étterem Hét EXTRA eseményen. 
1 hétig újra megkóstolhatóak a győztes 3 fogásos menük!
Időpont: 2017. november 13 - 19. 

Asztalfoglalás kizárólag online, ITT küldhető el:


Az Étterem Hét ideje alatt svédasztalos vacsora kínálat helyett 3 fogásos menüajánlattal várjuk Vendégeinket.
Ebédidőben a svédasztalos fogyasztás változatlan!

Vendégeink a felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint állíthatják össze a számukra legkedvesebb
3 fogásos vacsora összeállítást:

Ház borajánlata 3.300 Ft, amely az ételfogyasztás díján felül értendő. A borsor 3 pohár bort tartalmaz (1,5dl-1,5dl-1dl)

Választható előételek/leves:

- Füstölt pisztráng tatár krémsajtos hajdina tortán, balzsamos cékla salátával (Gluténmentes)
Ház borajánlata: Badacsonyi BSZ. Kéknyelű, 2015 (zamatos badacsonyi különlegesség kifejezetten halakhoz ajánlva)

- Quinoa saláta, vaníliás fekete gyökérrel és patisszon habbal (V, Gluténmentes)
Ház borajánlata: Nyakas Irsai Olivér 2016 (a Hölgyek kedvence Balatonboglárról)

- Duroc sertés rillette ropogósan, marinált sült zöldségekkel, kenyér chips-szel (Laktózmentes)
Ház borajánlata: Juhász Testvérek Rosé 2016 (gyümölcsös ízek kedvelőinek ajánljuk)

- Ajo Blanco (Andalúz mandulás fokhagymaleves) bazsalikom olajjal (Glutén- és Laktózmentes)
Ház borajánlata: Gál Tibor Egri Csillag 2015 (8 szőlőfajta párosításának eredménye Eger dűlőiről)

- Magyaros nyúlragu leves, nyúlmáj gombóccal (Gluténmentes)
Ház borajánlata: Garamvári Chardonnay 2016 (a trópusi gyümölcsök ízeit a tölgyfa hordós érlelés egészíti ki)

Választható főételek:

- Kókuszos jércemell filé kesudió morzsában, fenyőmagos sushi rizzsel, gyömbéres karotta pürével (Gluténmentes)
Ház borajánlata: Frittmann Cserszegi Fűszeres 2016 (Kunság lankáiról friss és gyümölcsös)

- Kacsamell zsálya olajban sous-vidálva, színes burgonya textúrákkal és grillen sült kacsa szívvel (Gluténmentes)
Ház borajánlata: HeimannMerlot 2015 (szekszárdi testes vörösünk)

- Vajas báránylapocka, korianderes cous-cous és pak choi
Ház borajánlata: Bodri Kadarka 2013 (magyaros karakterű, ’kérek még’ típusú)

- Serrano sonkába tekert vajhal, gratenírozott szarvasgombás karfiollal, grapefruitos tengerifű salátával (Gluténmentes)
Ház borajánlata: Heimann Fuxli 2016 (szekszárdi siller bor)

- Krémes avokádó, garganellivel, sült paradicsommal és pecorino sajttal (V)
Ház borajánlata: Kiss Gábor Rosé 2016 (kedvenc rosénk Villányból)

Választható desszertek:

- Fehér mákos gőzgombóc amaréna meggyel és kardamomos vajjal, makadám dióval
Ház borajánlata: Tokaji Late Harvest 2015 (furmint és sárgamuskotály a ’Medve-dűlőről’)

- Almás pite kehelyben
Ház borajánlata: Disznókő Tokaji Furmint 2015 (fesztelen, lendületes eleganciájú desszertbor)

- Puffasztott köles & avokádó & fekete csokoládé (Paleo)
Ház borajánlata: Disznókő 5 puttonyos aszú 2009 (Tokaj Királynője…)