Hírek

Forradalmi hétvége

Kedves Vendégünk!

Szeretettel várjuk március 15 és 18 között ünnepi svédasztalos fogyasztásra. Svédasztalos kínálatunkat a magyar konyha remekeivel bővítjük.

Korlátlan ételfogyasztás ebédidőben: 2990 Ft/fő
Korlátlan ételfogyasztás vacsoraidőben: 3490 Ft/fő

Korlátlan italfogyasztás: +2500 Ft/fő.

Korlátlan italfogyasztás a következő italokat foglalja magába: Dreher csapolt sör, szekszárdi minőségi borok (fehér, rosé és vörös), rostos üdítők, szénsavas üdítők, házi limonádék, kávék, ásványvizek.

Svédasztalos kínálat:

Előételek:

Magyaros sült karaj, tökmagolajos lencsesalátán
Kolbászhússal töltött pulykamell, zöldpaprikával
Abált malacfejhús füstölt pirospaprikával, kovászolt uborkával
Dunaszegi marinált ponty, savanyított hagymával
Juhtúróval bolondított körözött

Salátáink és házi kompót
Sült paprikasaláta (Nagymamám kamrájából)
Káposztasaláta pirított köménnyel
Paradicsomsaláta csipetnyi lilahagymával
Uborkasaláta tejfelesen
Savanyú válogatás
Alma és körte kompót

-----Vacsora alatt-----
Tatár beefsteak mustáros vajjal, csípős gyöngyhagymával


Levesek:
Pontyhalászlé gyufatésztával
Tanyasi aranyló tyúkhúsleves pirított eperlevéllel
Csülkös bableves csipetkével


Főételek:
Pácolt, roston sült csirkemell falatok, zöldfűszeres sült zöldséges rizzsel
Kakaspörkölt, túrós csuszával
Erdélyi rakott káposzta tejfölösen
Mangalicakaraj gombapörkölttel és szarvasgombás nokedlivel
Kukorica puliszka petrezselymes gemenci erdei vadgombákkal, morzsolt gomolyatúróval (V)
Omlós marhaszegy vadasan, zsemlyegombóccal

-----Vacsora alatt-----
Eszterházy marhapofa, blansírozott zöldségekkel, zsemlyegombóccal
Laskagombás szűzpecsenye ragu, tócsni burgonyával


Grill:
Mustáros sertés flekken
Csirkemell vaslapon sütve
Fokhagymás harcsafilé citromborssal
Csevapcsicsa savanyú káposztával


Extra grill ajánlatunk: (+1250 Ft/fő)
Vaddisznócomb csombor fűvel pácolva
Fokhagymás tejben pácolt szürkeharcsa filé
Bükki kecskesajt


Desszertek:
Mákos palacsinta metélt, fahéjas meggyel
Pirított mandulás túrótorta, ribizlizselével
Házi krémes
Somlói habos galuska
Rumos gesztenyepüré

 

Asztalfoglalás: +36 1 273 2709
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Étterem Hét 2018.március 5-11.

Kedves Vendégünk!

Éttermünk is részt vesz a 2018.március 5-11. közötti Országos Étterem Héten. Különleges, 3 fogásos menüajánlatokkal várjuk Vendégeinket fix 3300 Ft-os áron.

Asztalfoglalás kizárólag online, ITT küldhető el:

Az Étterem Hét ideje alatt svédasztalos vacsora kínálat helyett 3 fogásos menüajánlattal várjuk Vendégeinket.
Ebédidőben a svédasztalos fogyasztás változatlan!

Vendégeink a felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint állíthatják össze a számukra legkedvesebb
3 fogásos vacsora összeállítást.

Ház borajánlata 3.300 Ft, amely az ételfogyasztás díján felül értendő. A borsor 3 pohár bort tartalmaz (1,5dl-1,5dl-1dl)

Választható előételek/levesek:

- Szilvapálinkás kacsamáj terrine tört kesudióval, mézes datolya mousse-szal
Ház borajánlata: Disznókő Tokaji Furmint 2016

- Kakukkfüves kacsapite, rebarbara chutney-val
Ház borajánlata: Kaláka Cuvée (Hárslevelű) 2016

- Grillezett kecskesajt sült céklával, vaníliás édesburgonya krémen (V, Gluténmentes)
Ház borajánlata: Bujdosó Chardonnay 2016

- Vargánya krémleves házi grissini-vel és aszalt paradicsommal (V)
Ház borajánlata: Laposa 4 Hegy olaszrizling 2016

- Szürkemarha gulyás csészében
Ház borajánlata: Dúzsi Kadarka 2015

Választható főételek:

Rózsaszín szűzpecsenye rókagombás velouté-val, burgonyatortával és zöld spárgával
Ház borajánlata: Lelovits Portugieser 2016

- Házi szarvasgombás gnocchi vajmártásban, prosciutto sonkával és provolone sajttal
Ház borajánlata: Takler Kékfrankos 2016

- Citrusos lazac-steak lágy camembert-el, illatos jázmin rizzsel, spenót pudinggal, borjú jus-vel
Ház borajánlata: L.Simon Zöld Veltelini 2016

- Vajas csirkemell, sült kápia mártással, roppanós pak choi-al, rukkolás burgonyapürével
Ház borajánlata: Szeremley Szürkebarát 2015

- Brézingelt borjúnyak sülthagymás polentával, tárkonyos cukorborsóval
Ház borajánlata: Badacsonyi BSZ. Kéknyelű 2015

Választható desszertek:

- Császármorzsa vörösboros aszalt gyümölcs raguval
Ház borajánlata: Gere Frici Rosé Gyöngyözőbor

- Chilis csokoládékrém gyömbéres mandarin coulis-val, sós keksszel
Ház borajánlata: Disznókő 5p. aszú 2010

- Madártej panna cotta sült szederrel és habcsók morzsával
Ház borajánlata: Sauska Tokaji Late Harvest

Svédasztalos vacsoraestek a farsang jegyében

Február 5 és 10. között svédasztalos vacsoraestek a farsang jegyében!

Korlátlan ételfogyasztású vacsora 18 órától: 2990 Ft/fő
Korlátlan étel-italfogyasztású vacsora 18 órától: 5490 Ft/fő

Korlátlan italfogyasztás a következő italokat foglalja magába: Dreher csapolt sör, szekszárdi minőségi borok (fehér, rosé és vörös), rostos üdítők, szénsavas üdítők, házi limonádék, kávék, ásványvizek.

Svédasztalos kínálat:

Előételek:

-Tonhalkrém kétszersülttel és pirított szezámmaggal
-Friss zöldsaláta prágai sonkával és főtt tojással
-Friss rukkolasaláta parmezánnal és fokhagymás sült kenyérrel
-Hideg csirkesült majonézes céklán
-Wakamés halpástétom
-Görögsaláta
-Gazdagon töltött sertés szűzpecsenye
-Füstölt lazacos krémsajt


Levesek:

-Kakukkfűves pulykaraguleves mini burgonyagombóccal
-Tyúkhúsleves pirított eperlevéllel
-Gyömbéres fehérrépakrém leves ropogós krutonnal


Főételek:

-Gödöllői csirkecombfilé kemencében sütve, petrezselymes burgonyával
-Csülök gyöngyhagymával és színes paprikákkal, steak burgonyával forgatva
-Bakonyi tejszínes csirkemell, vadgombákkal, krokettel
-Vörösboros marhapörkölt sült fokhagymával, fokhagymás tejfölös dödöllével
-Pulykacsíkok mézes mustáros szószban aszalt paradicsommal, illatos jázmin rizzsel
-Zöldfűszeres sajtos bundában sült lazac tallér, snidlinges jázmin rizs
-Báránypörkölt, fokhagymás tejfölös dödöllével


Grill:

-Grill sajt
-Mustáros karaj
-Provence pulykamellfilé
-Mézes mustáros csirkemell

Extra grill: (+1290 Ft)

-Cápa steak
-Brazil érlelt ribeye
-Békacomb


Desszertek:

-Mini csokoládés fánkocskák
-Grízpuding fűszeres sült szilvával
-Túrós muffin epres mascarponés habbal
-Csokoládétorta

Asztalfoglalás: +36 1 273 2709
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Zártkörű rendezvény

Kedves Vendégünk!

Éttermünk 2018.január 20-án 17 órától zártkörű rendezvény miatt zárva tart.

Megértésüket köszönjük!

Svédasztalos Valentin napi vacsora

 

Lepje meg Ön is párját egy romantikus vacsorával a szerelmesek ünnepén!

Meghitt, gyertyafényes vacsorára invitáljuk Önt és párját Valentin-nap alkalmából.
2018. február 14. 18 órától

Korlátlan ételfogyasztású vacsora: 3490 Ft/fő

Svédasztalos kínálat:

Előételek:

-BBQ húspástétom
-Mogyorós pestóval kevert csirkesült
-Majonézes kukoricasaláta virsli karikákkal
-Trikolor tésztasaláta krémsajtos dresszinggel, koktélparadicsommal
-Zellersaláta mandarinnal és bébispenóttal
-Joghurtos tojássaláta
-Mozzarella caprese
-Citrusos zöldségekkel göngyölt norvég lazac szeletek

Levesek:

-Zellerkrémleves
-Gazdagon zöldségelt húsleves májgombóccal
-Füstölt húsos korhelyleves

Főételek:

-Részeges csirke
-Tortilla con carne, bab pürével, tejfellel
-Hagymás gombás sertésragu kevés vörösborral
-Vegyes sültes tál gazdag pecsenye szafttal
-Omlósra sült pulykaszárny vajas burgonyapürével
-Klasszikus rakottkrumpli kemencében sütve
-Kapros halgombóc hagymás bormártással, rizsduóval
-Erdei gombás marhapecsenye steak burgonyával

Grill:

-Grill sajt
-Mustáros karaj
-Provence pulykamellfilé
-Mézes mustáros csirkemell

Extra grill: (+1290 Ft)

-Bárányborda
-Szűzpecsenye
-Tilápiafilé

Desszertek:

-Churros, fekete csokiöntettel
-Habos tejberizs bogyós gyümölcsdzsemmel
-Bounty szelet
-Vanília habos szilvatorta
-Fatörzs

Valentin napi italcsomag 2500 Ft/fő

-Aperol Spritz,vagy Hugo koktél (Aperitif)
-Nyakas Irsai Olivér,vagy Légli 333- előételekhez (1dl)
-Dúzsi Kadarka- Dolce Novella- főételekhez(1dl)
-Disznókő Szamorodni édes (1dl)

Asztalfoglalás: +36 1 273 2709
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.