Hírek

Rólunk írták: "Azt kell, hogy mondjuk megérdemelték az év "Legjobb svédasztalos étterem" díját."

Azt kell, hogy mondjuk megérdemelték az év "Legjobb svédasztalos étterem" díját.
Úgy vagányak, hogy közben hanyag elegancia jellemzi őket, kedvesek, de nem tolakodóak, az ételek ötletesek és harmóniában vannak, az árak megfizethetőek mégis minőségi ételek kerülnek a tányérra. Szeretjük, hogy szeretnek minket, abból, hogy vendégül láttak minket úgy érezzük, hogy egy tök alázatos banda tesz mindennap a vendégek kedvére.

A teljes cikk itt megtalálható

 

Étterem Hét Extra november 13-19.

Kedves Vendégünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 4. helyezést értük el az Étterem Hét ideje alatt, így éttermünk is részt vesza az Étterem Hét EXTRA eseményen. 
1 hétig újra megkóstolhatóak a győztes 3 fogásos menük!
Időpont: 2017. november 13 - 19. 

Asztalfoglalás kizárólag online, ITT küldhető el:


Az Étterem Hét ideje alatt svédasztalos vacsora kínálat helyett 3 fogásos menüajánlattal várjuk Vendégeinket.
Ebédidőben a svédasztalos fogyasztás változatlan!

Vendégeink a felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint állíthatják össze a számukra legkedvesebb
3 fogásos vacsora összeállítást:

Ház borajánlata 3.300 Ft, amely az ételfogyasztás díján felül értendő. A borsor 3 pohár bort tartalmaz (1,5dl-1,5dl-1dl)

Választható előételek/leves:

- Füstölt pisztráng tatár krémsajtos hajdina tortán, balzsamos cékla salátával (Gluténmentes)
Ház borajánlata: Badacsonyi BSZ. Kéknyelű, 2015 (zamatos badacsonyi különlegesség kifejezetten halakhoz ajánlva)

- Quinoa saláta, vaníliás fekete gyökérrel és patisszon habbal (V, Gluténmentes)
Ház borajánlata: Nyakas Irsai Olivér 2016 (a Hölgyek kedvence Balatonboglárról)

- Duroc sertés rillette ropogósan, marinált sült zöldségekkel, kenyér chips-szel (Laktózmentes)
Ház borajánlata: Juhász Testvérek Rosé 2016 (gyümölcsös ízek kedvelőinek ajánljuk)

- Ajo Blanco (Andalúz mandulás fokhagymaleves) bazsalikom olajjal (Glutén- és Laktózmentes)
Ház borajánlata: Gál Tibor Egri Csillag 2015 (8 szőlőfajta párosításának eredménye Eger dűlőiről)

- Magyaros nyúlragu leves, nyúlmáj gombóccal (Gluténmentes)
Ház borajánlata: Garamvári Chardonnay 2016 (a trópusi gyümölcsök ízeit a tölgyfa hordós érlelés egészíti ki)

Választható főételek:

- Kókuszos jércemell filé kesudió morzsában, fenyőmagos sushi rizzsel, gyömbéres karotta pürével (Gluténmentes)
Ház borajánlata: Frittmann Cserszegi Fűszeres 2016 (Kunság lankáiról friss és gyümölcsös)

- Kacsamell zsálya olajban sous-vidálva, színes burgonya textúrákkal és grillen sült kacsa szívvel (Gluténmentes)
Ház borajánlata: HeimannMerlot 2015 (szekszárdi testes vörösünk)

- Vajas báránylapocka, korianderes cous-cous és pak choi
Ház borajánlata: Bodri Kadarka 2013 (magyaros karakterű, ’kérek még’ típusú)

- Serrano sonkába tekert vajhal, gratenírozott szarvasgombás karfiollal, grapefruitos tengerifű salátával (Gluténmentes)
Ház borajánlata: Heimann Fuxli 2016 (szekszárdi siller bor)

- Krémes avokádó, garganellivel, sült paradicsommal és pecorino sajttal (V)
Ház borajánlata: Kiss Gábor Rosé 2016 (kedvenc rosénk Villányból)

Választható desszertek:

- Fehér mákos gőzgombóc amaréna meggyel és kardamomos vajjal, makadám dióval
Ház borajánlata: Tokaji Late Harvest 2015 (furmint és sárgamuskotály a ’Medve-dűlőről’)

- Almás pite kehelyben
Ház borajánlata: Disznókő Tokaji Furmint 2015 (fesztelen, lendületes eleganciájú desszertbor)

- Puffasztott köles & avokádó & fekete csokoládé (Paleo)
Ház borajánlata: Disznókő 5 puttonyos aszú 2009 (Tokaj Királynője…)

 

 

 

 

Márton Hét a Buda Gourmet Bistroban!

Kedves Vendégeink!


November 6-tól november 12-ig Márton Hét a Buda Gourmet Bistroban!

Svédasztalos kínálatunk Márton hét alkalmával:

Előételek:

Libatepertő ecetes lilahagymával
Töltött libanyak hagymás babsalátával
Házi „libasajt” csípős lencsepürével
Borsos szűzpecsenye ajvárral
Hideg libamell carpaccio, alma tatárral
Házi kőrözött
Gyümölcssaláta

Levesek:

Libaleves gazdagon mini macesszal
Libaraguleves tejfölösen, gombákkal
Boros szilvaleves

Főételek:

Vadas libamell zsemlegombóccal
Ludaskása
Lazac tallér sült hagymás sajttal grillezve
Sütőtökös gnocchi, morzsolt kecskesajttal
Kemencés libacomb aszalt szilvás almaraguval, libazsírban sült burgonyával
Sólet, töltött libanyakkal és fürjtojással
Csirkemell filé mustáros gesztenyemártással
Graten burgonya

Grill:

Provence csirkemell
Magos mustáros karaj
Zöldfűszeres joghurtban pácolt pulykamellfilé
Grill sajt

Extra grill ajánlatunk (+1290 Ft)

Cápa steak, Ribeye steak, Kézműves kecskesajt

Desszertek:
Lúdláb
Gesztenyepüré pálinkás aszalt gyümölcsökkel
Szedres Szilváspite
Répatorta citrus mázzal
Somlói habos galuska


Korlátlan ételfogyasztás:

Hétfőtől-Szombatig vacsoraidőben 18:00 - 22: 00 óráig: 2990 Ft/fő

Korlátlan italfogyasztás +2500 Ft/fő

Korlátlan italfogyasztás a következő italokat foglalja magába: Dreher csapolt sör, szekszárdi minőségi borok (fehér,rosé és vörös), rostos üdítők, szénsavas üdítők, házi limonádék, kávék, ásványvizek.

6 év alatti gyermekeknek: ingyenes

6 és 12 éves kor között: 1 495 Ft/fő

 

Karácsony a Buda Gourmet Bistroban!

Mindamellett, hogy a karácsonyt szeretteink körében tölthetjük, az asztalról nem hiányozhatnak az ínyenc fogások sem.
Ünnepelje családjával az idei karácsonyt a Buda Gourmet Bistroban!

Korlátlan ételfogyasztású karácsonyi ebéd 12 órától 16 óráig: 4990 Ft/fő
Korlátlan ételfogyasztású karácsonyi vacsora 18 órától 22 óráig: 4990 Ft/fő

Karácsonyi Ünnepi menüsor:

Előételek:

- Aszalt barackos mandulás pulykagalantin
- Diós zellersaláta, mézben sült almával
- Gesztenyés mangalica rolád édesköménnyel és mandarinnal
- Aszalt szilvás jérce leveles tésztában sütve
- Majonézes céklasaláta pirított dióval
- Saláta variációk

Levesek:

- Szarvasgulyás házi pirított reszelt tésztával
- Gyömbéres kacsa erőleves, májgaluskával
- Halászlé harcsafilével

Főételek:

-Áfonyás marhaszelet mandulával, krokettel
-Szűzpecsenye konyakos diós mártással
-Kemencében sült jércemell, szilvás bormártással
-Pulykasült arany mazsolás alma szósszal
-Tejszínes kecskesajtos jércefalatok
-Kacsasült aszalt szilvás káposztával
-Bacon szalonnás juhtúrós gánica
-Mandulás jázmin rizs
-Ementáli sajtos burgonyatorta

Grill:

-Zöldfűszeres joghurtos jércemell szeletek
-Fokhagymás mustáros pulykamell
-Magyaros karaj
-Grill sajtok

Extra grill ajánlatunk:(+1290 Ft/fő)

-Tőkehalfilé
-Tintahal karika
-Ráknyárs

Desszertek:

-Cappuccino torta mandulával, mascarpone mousse-sal
-Gesztenyepüré házi rumos meggyel, tejszínhabbal
-Karácsonyi mákos guba fahéjas meggyel és sült habbal
- Karácsonyi gyümölcskenyér
- Somlói habos galuska

 

Asztalfoglalás: +36 1/273 2709, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Forradalmi ebéd

Kedves Vendégünk!

Szeretettel várjuk október 23-án ünnepi svédasztalos ebédre. Svédasztalos kínálatunkat a magyar konyha remekeivel bővítjük.

Korlátlan ételfogyasztás 12:00 - 16:00  között: 2990 Ft/fő
Korlátlan étel-italfogyasztás 12:00-16:00 között:5490 Ft/fő

Korlátlan italfogyasztás a következő italokat foglalja magába: Dreher csapolt sör, szekszárdi minőségi borok (fehér,vörös,rosé), rostos üdítők, szénsavas üdítők, házi limonádék, kávék, ásványvizek.

Asztalfoglalás: +36 1 273 2709, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.