Hírek

Szent István kedvencei

Szent István kedvencei

Szeretettel várjuk augusztus 17-20.-án is a Buda Gourmet Bistroban Szent István napi
ünnepi ebédre, és vacsorára!
Hagyományos magyar ételekkel várjuk kedves vendégeinket!

 

Korlátlan ételfogyasztás ebéd és vacsoraidőben:



Augusztus 17-19. Szombat-Vasárnap-hétfő 12:00-tól 22:00-ig

Augusztus 20.-án Kedden 12:00-tól 18:00-ig vagyunk nyitva.

 3 990 Ft/fő áron

Ízelítő kínálatunkból:

Előételek-saláták

 

Majorannás hideg csirkemáj falatok, sült almával és mazsolával

Lestyánnal ízesített húsos pite

Bőrén sült hideg csirkemell francia salátán tálalva, gyöngy aszpikkal

Hagymás bab saláta krinolinnal

Kolbásztál juhtúrós körözöttel és friss zöldségekkel

Tormás sonka tekercs

Almás zeller saláta

Mangalica tarja szeletelve savanyú hagymával

Levesek

 

Húsleves májgombóccal, csigatésztával

Gulyásleves, hegyes zöldpaprikával

Jókai bableves csipetkével

Főételek

 

Falusi csirkepörkölt jóféle nokedlivel

Székely káposzta tejfellel, fehér kenyérrel

Szalontüdő vajon pirult zsemlyegombóccal

Sült oldalas és kolbász variációk, paprikás krumplival

Csirkecomb falatok szalonnás vadgombás tarhonyával

Kemencében sült tűzdelt tarja karamellizált sült hagymával

Vajas rizi-bizi

Petőfi rostélyosa, fokhagymás petrezselymes csusza tésztával

Grill:

 

Tarka borsos karaj

Fokhagymás csirkemell

Mics, ajvárral

Extra grill ajánlatunk:

 

Tintahal, fekete tőkehal, mustáros szűzpecsenye

Desszertek

Lúdláb

Somlói habos galuska

Túrós meggyes rétes

Almás pite

Madártej

Meleg desszert: Rizskoch házi lekvárral

 

Asztalfoglalás: +36 1 273-2709, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

DiningCity-Olasz hét 2018.07.09-15.

Kedves Vendégünk!

A Dining City keretein belül éttermünk extra héttel készül 2018. július 9-15. közötti Országos Étterem Héten.
Várjuk Kedves Vendégeinket korlátlan svédasztalos kínálattal fix 2 990 Ft-os áron.

Asztalfoglalás kizárólag online, ITT küldhető el:

A megszokott kínálattól eltérően különleges olasz ételek sorát kínáljuk korlátlan fogyasztással a büféasztalról.
A prémium alapanyagokból készült mintegy 30 tételes menüt csak ezen a héten tudják megkóstolni, ugyanúgy mint a kedvezményes árú 'Extra grill' fogásokat is.

Foglalások az alábbi időszakokra lehetségesek:

- vacsora a teljes hétre szombat kivételével
- ebéd kizárólag szombatra és vasárnapra

FIGYELEM: a fenti ajánlat kizárólag a DiningCity weboldalán online formában elküldött asztalfoglalással vehető igénybe, telefonon vagy más formában NEM.

(Az étterem minden napra limitált számban tud Vendégeket fogadni.
Ha a DiningCity online asztalfoglalási felületén az Ön által kiválasztott napra/időpontra a rendszer nem enged foglalni (vagy egy időpont szürke), az azt jelenti, hogy a választott időszakra minden hely elkelt -> ebben az esetben válasszon másik napot/időpontot.
Kérjük, hogy a fenti ajánlatra CSAK a július 9. és 15. közötti napokra foglaljon.)


Előételek:

- Bruschetta (friss paradicsomból, olívabogyóból, lila hagymából, friss zöld fűszerekkel készül, pirítóssal, parmezánnal)
- Antipasti tál (olívaolajjal és ecetekkel marinált sült zöldségek és sajtok)
- Szárnyas májpástétom, prosecco zselével
- Olasz parasztsaláta olívabogyó krémmel, friss kecskesajttal
- Panchettával sült csirkemell, pesztós tök caponata
- Vitello tonnato (fehérborral párolt borjú, tojásos, szardíniás, olívaolajas, fehérboros, tonhalas dresszinggel)

Levesek:

- Tyúkhúsleves gazdagon (májgombóccal, csigatésztával és benne főtt zöldségekkel)
- Minestrone (füstös zöldség leves, bugattinivel és parmezánnal)
- Zuppa di funghi (vargányás gomba leves, bazsalikom, creme fraiche)

Főételek:

- Lasagne Bolognese (oregánóval, vörösborral ízesített darált marhahús, tésztalapokkal és besamel mártással készre sütve)
- Penne négysajt mártásban, zöldfűszeres csirkemellel
- Trippa alla Fiorentina (paradicsommal és fokhagymával főtt pacal ragu)
- Csirke cacciatore kecskesajtos polentával (szárzellerrel, friss paradicsommal készült raguban párolt csirkecomb, fekete olívával)
- Toszkán sertésragu spenótos rizzsel és sült padlizsánnal
- Zsályával sült szűzpecsenye falatok gnocchival és riccottával
- Szicíliai kusz-kusz sült tilápia filével (a kusz-kusz ízesítői: arany mazsola, szardínia, kapribogyó, olíván sült kenyérmorzsa, fenyőmag)
- Spenótos-ricottás tortellini aszalt paradicsomos raguban, parmezán sajttal

Grill kínálat:

- Pizza tésztában sült füstölt csülök grillen pirítva
- Sült fokhagymás osztriga szószban pácolt oldalas
- Zsályával pácolt csirkemell

Desszertek:

- Fehér tiramisu
- Panna cotta
- Profiterol
- Zabaglione sült gyümölcsökkel, zab keksszel

A korlátlan fogyasztás ára: 2.990 Ft/fő.

--- EXTRA GRILL KÍNÁLAT, ha valami igazán különlegesre vágyik! ---

- Rozmaringos scamorza sajt
- Rák nyárs
- Citromborsos lazac
- Prosciutto sonkába tekert szűzpecsenye

Az 'Extra grill' kínálat ára (a fenti kínálat felett értendő): 990 Ft/fő

Best of Budapest díj

Kedves Vendégünk!

Örömmel jelentjük, hogy harmadik alkalommal is elnyertük a Best of Budapest díjat.

Köszönjük a Best of Budapest & Hungary szakmai zsűrijének és köszönjük mindenkinek a szavazatokat!
Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy ismét is elnyertük a legjobb svédasztalos étterem minősítést!

Buda Gourmet csapata

Pünkösdi hosszú hétvége

Családi és baráti összejöveteleiket a pünkösdi hosszú hétvégén is szervezzék a Buda Gourmet Bistroba!

Korlátlan ételfogyasztás ebéd és vacsoraidőben 3490 Ft/fő

3 év alatti gyermekeknek: ingyenes, 3 és 12 éves kor között: 1 750 Ft/fő

Korlátlan italfogyasztás: +2500 Ft/fő.
Korlátlan italfogyasztás a következő italokat foglalja magába: Dreher csapolt sör, szekszárdi minőségi borok (fehér, rosé és vörös), rostos üdítők, szénsavas üdítők, házi limonádék, kávék, ásványvizek.

Asztalfoglalás: +36 1 273-2709, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Zártkörű rendezvény

Kedves Vendégeink!

2018.04.20-án pénteken 15.30 és 18 óra között zárva tartunk zártkörű rendezvény miatt.

Szíves megértéseteket köszönjük!
Buda Gourmet csapata