Hírek

Országos Étterem Hét 2018. október 08 - 14.


 Kedves Vendégünk!

Éttermünk is részt vesz a 2018. október 8-14. közötti Országos Étterem Héten. Különleges, 3 fogásos menüajánlatokkal várjuk Vendégeinket fix 3300 Ft-os áron.

Asztalfoglalás kizárólag online, ITT küldhető el:

Az Étterem Hét ideje alatt svédasztalos vacsora kínálat helyett 3 fogásos menüajánlattal várjuk Vendégeinket.
Ebédidőben a svédasztalos fogyasztás változatlan!

Vendégeink a felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint állíthatják össze a számukra legkedvesebb
3 fogásos vacsora összeállítást.

Ház borajánlata 3.300 Ft, amely az ételfogyasztás díján felül értendő. A borsor 3 pohár bort tartalmaz (1,5dl-1,5dl-1dl)

Választható előételek/levesek:

- Kacsamell, kecskesajt, hajdina, balzsamos rukkola (Gm)
Ház borajánlata: Disznókő Tokaji Furmint 2016

- Bordírozott vaddisznó pástétom, gyömbéres aszaltszilva, diós kenyér (Gm)
Ház ajánlata: Hungária Rosé Extra Dry

- Kókuszos sütőtök krémleves, gorgonzola sajtos batyu, petrezselyem olaj (V)
Ház borajánlata: Dobosi Bio Kéknyelű 2016

- Gyöngytyúk erőleves, zöldségszalma, vadgombás pászka rolád (Gm, Lm)
Ház borajánlata: Ludányi Mátrai Szürkebarát 2017

Választható főételek:

- Ropogós csirke spenóttal töltve, serpenyős zöldségek, sáfrányos joghurt
Ház borajánlata: Gál Tibor Egri Csillag 2016

- Omlós marha nyak, burgonya torta, fenyőmagos mángold
Ház borajánlata: Gál Tibor Pinot Noir 2014

- Curry-s paradicsomban sült fogas filé, ropogós kagyló tempura, basmati rizs (Gm, Lm)
Ház borajánlata: Dobosi Bio Kéknyelű 2016

- Lilaburgonyából készült gnocchi, mascarpone velouté, kelbimbó (V)
Ház borajánlata: Badacsonyi Zenit félszáraz 2016

Választható desszertek:

- Sajt torta, vodkás málna velő
Ház borajánlata: Gere Frici rosé gyöngyözőbor

- Sacher, pisztácia ropogós, amarena megy
Ház borajánlata: Thummerer Tréfli Cuvée 2015

- Répa tortácska, öreg balzsam
Ház borajánlata: Thummerer Tréfli Cuvée 2015

V = vegetáriánus
Gm = gluténmentes
Lm = laktózmentes

Szent István kedvencei

Szent István kedvencei

Szeretettel várjuk augusztus 17-20.-án is a Buda Gourmet Bistroban Szent István napi
ünnepi ebédre, és vacsorára!
Hagyományos magyar ételekkel várjuk kedves vendégeinket!

Korlátlan ételfogyasztás ebéd és vacsoraidőben:

augusztus 17. Péntek 18:00-tól: 3 490 Ft/fő áron.

Augusztus 20.-án 20:00-ig vagyunk nyitva.

Ízelítő kínálatunkból:

Előételek-saláták

- Magyar kolbászból és füstölt húsokból készült tál körözöttel és zöldségekkel
- Magyar sajtokból készült tálak szőlővel, almával
- Fokhagymás füstölt paprikás velő, pirítóssal
- Erdélyi sült paprikasaláta

Levesek

- Alföldi pásztorleves, tepertős pogácsával
- Tanyasi aranyló tyúkhúsleves, minden jóval körítve

Főételek

- Gemenci szarvaspörkölt erdő-mező gombáival, sült hagymás juhtúrós puliszkával
- Szatmári töltött káposzta füstölt tarjával, árpa gyönggyel
- Borjúláb rántva ecetes-hagymás burgonyasalátával

Desszertek

- Házi máglyarakás
- Rigó Jancsi

Asztalfoglalás: +36 1 273-2709, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pünkösdi hosszú hétvége

Családi és baráti összejöveteleiket a pünkösdi hosszú hétvégén is szervezzék a Buda Gourmet Bistroba!

Korlátlan ételfogyasztás ebéd és vacsoraidőben 3490 Ft/fő

3 év alatti gyermekeknek: ingyenes, 3 és 12 éves kor között: 1 750 Ft/fő

Korlátlan italfogyasztás: +2500 Ft/fő.
Korlátlan italfogyasztás a következő italokat foglalja magába: Dreher csapolt sör, szekszárdi minőségi borok (fehér, rosé és vörös), rostos üdítők, szénsavas üdítők, házi limonádék, kávék, ásványvizek.

Asztalfoglalás: +36 1 273-2709, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

DiningCity-Olasz hét 2018.07.09-15.

Kedves Vendégünk!

A Dining City keretein belül éttermünk extra héttel készül 2018. július 9-15. közötti Országos Étterem Héten.
Várjuk Kedves Vendégeinket korlátlan svédasztalos kínálattal fix 2 990 Ft-os áron.

Asztalfoglalás kizárólag online, ITT küldhető el:

A megszokott kínálattól eltérően különleges olasz ételek sorát kínáljuk korlátlan fogyasztással a büféasztalról.
A prémium alapanyagokból készült mintegy 30 tételes menüt csak ezen a héten tudják megkóstolni, ugyanúgy mint a kedvezményes árú 'Extra grill' fogásokat is.

Foglalások az alábbi időszakokra lehetségesek:

- vacsora a teljes hétre szombat kivételével
- ebéd kizárólag szombatra és vasárnapra

FIGYELEM: a fenti ajánlat kizárólag a DiningCity weboldalán online formában elküldött asztalfoglalással vehető igénybe, telefonon vagy más formában NEM.

(Az étterem minden napra limitált számban tud Vendégeket fogadni.
Ha a DiningCity online asztalfoglalási felületén az Ön által kiválasztott napra/időpontra a rendszer nem enged foglalni (vagy egy időpont szürke), az azt jelenti, hogy a választott időszakra minden hely elkelt -> ebben az esetben válasszon másik napot/időpontot.
Kérjük, hogy a fenti ajánlatra CSAK a július 9. és 15. közötti napokra foglaljon.)


Előételek:

- Bruschetta (friss paradicsomból, olívabogyóból, lila hagymából, friss zöld fűszerekkel készül, pirítóssal, parmezánnal)
- Antipasti tál (olívaolajjal és ecetekkel marinált sült zöldségek és sajtok)
- Szárnyas májpástétom, prosecco zselével
- Olasz parasztsaláta olívabogyó krémmel, friss kecskesajttal
- Panchettával sült csirkemell, pesztós tök caponata
- Vitello tonnato (fehérborral párolt borjú, tojásos, szardíniás, olívaolajas, fehérboros, tonhalas dresszinggel)

Levesek:

- Tyúkhúsleves gazdagon (májgombóccal, csigatésztával és benne főtt zöldségekkel)
- Minestrone (füstös zöldség leves, bugattinivel és parmezánnal)
- Zuppa di funghi (vargányás gomba leves, bazsalikom, creme fraiche)

Főételek:

- Lasagne Bolognese (oregánóval, vörösborral ízesített darált marhahús, tésztalapokkal és besamel mártással készre sütve)
- Penne négysajt mártásban, zöldfűszeres csirkemellel
- Trippa alla Fiorentina (paradicsommal és fokhagymával főtt pacal ragu)
- Csirke cacciatore kecskesajtos polentával (szárzellerrel, friss paradicsommal készült raguban párolt csirkecomb, fekete olívával)
- Toszkán sertésragu spenótos rizzsel és sült padlizsánnal
- Zsályával sült szűzpecsenye falatok gnocchival és riccottával
- Szicíliai kusz-kusz sült tilápia filével (a kusz-kusz ízesítői: arany mazsola, szardínia, kapribogyó, olíván sült kenyérmorzsa, fenyőmag)
- Spenótos-ricottás tortellini aszalt paradicsomos raguban, parmezán sajttal

Grill kínálat:

- Pizza tésztában sült füstölt csülök grillen pirítva
- Sült fokhagymás osztriga szószban pácolt oldalas
- Zsályával pácolt csirkemell

Desszertek:

- Fehér tiramisu
- Panna cotta
- Profiterol
- Zabaglione sült gyümölcsökkel, zab keksszel

A korlátlan fogyasztás ára: 2.990 Ft/fő.

--- EXTRA GRILL KÍNÁLAT, ha valami igazán különlegesre vágyik! ---

- Rozmaringos scamorza sajt
- Rák nyárs
- Citromborsos lazac
- Prosciutto sonkába tekert szűzpecsenye

Az 'Extra grill' kínálat ára (a fenti kínálat felett értendő): 990 Ft/fő

Best of Budapest díj

Kedves Vendégünk!

Örömmel jelentjük, hogy harmadik alkalommal is elnyertük a Best of Budapest díjat.

Köszönjük a Best of Budapest & Hungary szakmai zsűrijének és köszönjük mindenkinek a szavazatokat!
Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy ismét is elnyertük a legjobb svédasztalos étterem minősítést!

Buda Gourmet csapata