Február 25. és március 3. között svédasztalos vacsoraestek a farsang jegyében!

Korlátlan ételfogyasztás vacsora 18 órától:3490 Ft/fő

Korlátlan ételfogyasztás vasárnap:3990 Ft/fő

 

Farsangi Kínálatunk

 

Előételek:

Tonhal krém dijoni mustárral keverve, kétszersülttel

Hideg sültek, tormával és lila hagymával

Kenyérben sült füstölt csülök, fokhagymás tejföllel és hegyes zöldpaprikával

Zöldfűszeres pirított csirke, majonézes tormás céklán tálalva

Friss zöldsaláta fehér sajttal és oregánóval

Tzatziki saláta

Tojás saláta

Savanyúság válogatás

-----Vacsora alatt és hétvégén-----

Gazdagon töltött sertés szűzpecsenye

Füstölt lazacos krémsajt falatok szezámmagos grissini-vel

Levesek:

Savanyú sertés becsinált leves

Tyúkhúsleves pirított eperlevéllel

Gyömbéres répakrém leves ropogós krutonnal

Főételek:

Farsangi részeges csirke, rizi-bizi-vel

Csülök gyöngyhagymával és színes paprikákkal, steak burgonyával forgatva

Dorozsmai pontyfilé vadgombákkal, krokettel

Vörös boros marhapörkölt sült fokhagymával, fokhagymás tejfölös dödöllével

Pulyka csíkok mézes mustáros szószban aszalt paradicsommal, illatos jázmin rizzsel

Fokhagymás karaj szeletek roston sütve, tejfölös tormamártásban petrezselymes burgonyával

-----Vacsora alatt és hétvégén-----

Zöldfűszeres sajt bundában sült vadlazac, snidlinges jázmin rizs

Rozmaringos bárány pörkölt, fokhagymás tejfölös dödöllével

Grill:

Grill sajt

Mustáros karaj

Provence pulykamell filé

Mézes mustáros csirkemell

Extra grill ajánlatunk:

Cápa steak, hátszín, béka comb

Desszertek:

v

Fánk variációk

Gríz puding fűszeres sült szilvával

Túrós muffin epres mascarponés habbal

Csokoládétorta mogyoróval

Meleg desszert: Vaníliás kalács puding