Töltse Advent hétvégéit a Buda Gourmet-ban, ünnepi menüsorral és hozzá illő borokkal tesszük felejthetetlenné az év legszebb estéit.
A meghitt hangulatot élőzene teszi teljessé.

Időpontok: November 26., December 3., 10., 17 estéin 18 órától.

Adventi Ünnepi menüsor:

Előételek:

- Céklás szójaszószban érlelt lazac citrusos tormakrémmel, salátával
- Házilag érlelt kacsamell sonka cseresznyés balzsamecettel
- Ízelítő hazai kézműves sajtkészítők sajtjaiból dióval, gyümölccsel
- Füstölt marhanyelv saláta zellerrel, fürjtojással
- Malac kocsonya citrommal és friss reszelt tormával

Levesek:

-  Currys sütőtökleves fűszeres tökmagos krutonnal
Halászlé harcsafilével és belsőséggel
- Laskagombás vadragu leves, pisztáciás burgonya gombóccal
- Mézes gesztenyekrém leves baconos aszalt szilvával

Főételek:

- Sütőtök rizottó gorgonzolával, fenyőmaggal (V)
- Tanyasi paprikás csirke hagymás tejfölös dödöllével
- Rozmaringgal sült sertés szűzpecsenye rozéban párolt mogyoróhagymával, baconos juhtúrófánkkal
- Áfonyás szarvas pörkölt diós burgonyagombóccal
- Grillezett tőkehal filé pirított kelkáposztás burgonya pürével, szalonnás lencseraguval
- Lassan sült báránycomb falusi zöldbabbal, gyömbéres csicsóka pürével
- Töltött káposzta gerslivel, mangalica kolbásszal
- Pirított magvakkal és aszalt gyümölcsökkel göngyölt pulykamell, mézes cabernet mártással illatos jázmin rizzsel

Grill ajánlatunk:

- Juharszirupos dijoni mustáros jércemell filé
- Mazsolás almaborban pácolt sertés karaj
- Pulykamell szeletek pirított diós joghurtban pácolva

Grill extra:

- Grillezett bárányborda sült almás pisztácia chutney-val
- Fokhagymás tejben pácolt szürkeharcsa filé

Desszertek:

- Csokoládétorta meggyes forraltbor-öntettel
- Édes morzsába forgatott lágy túrógombóc szilva dzsemmel, fahéjas tejföllel
- Gesztenye spagetti rumos meggy kompóttal
- Aszalt gyümölcsös püspökkenyér csoki mázzal
- Narancs likőrrel ízesített madártej mézes puszedlivel

 

Korlátlan ételfogyasztás: 3990,-Ft/fő

Asztalfoglalás: +36 1 273 2709
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.